Ne luam tot timpul dupa majoritate? Nu e bine sa facem asta cred eu, nici chiar asa....

Uneori cred ca e bine sa ne luam dupa majoritate. Unele actiuni ale majoritatii sunt bune. Unele nu sunt bune deloc. Majoritatea oamenilor din Romania sau poate chiar de pe planeta....sunt deprimati. Nu e bine....pentru mine nu e...si cred ca pentru multi nu e bine sa fie deprimati. Ce va doriti? Nu puteti avea ce va doriti? Dar unele lucruri pe care le vreti le aveti sau le puteti avea. E bine sa ne dam seama unde suntem. Nu suntem in iad sau in rai, suntem in purgatoriu. Intre acelea doua. Eu asa cred. Parca si mama mea spunea la fel.

Eu critic pe cei ce mananca animale. Dar ce se intampla in ziua de azi? Nu e vorba numai de faptul ca animalele sunt mancate. Mancati si voi mai putina carne...ganditi-va ca animalele sunt totusi cat de cat....ca noi. Daca mancati mai putina carne, ii veti iubi pe oameni mai mult. Mai multa iubire, e mai multa iubire. Sentimentul iubirii va fi mai mare si puteti iubi mult pe cine vreti, sunteti liberi. Ii puteti iubi pe oameni daca iubiti putin si animalele. Animalele sunt taiate ca obiectele.....unul dupa altul....sau una...dupa...alta. Cred ca si puii mici de gaina, cel putin in unele tari, sunt striviti..ceva de genul asta...si ei...mor.

VA PREVIN.....in acest videoclip puteti vedea practici de rutina care pot fi suparatoare pentru dumneavoastra
Probabil cei care au gainile din videoclip au permis celui ce a filmat....sa filmeze...deci probabil si ei au vrut o schimbare spre bine.
Deci nu cred ca e bine sa ii criticam mult pe cei din videoclip care au ucis puii de gaina...cu robotii lor, poate pe viitor vor face lucrurile altfel, cel putin cei care au permis sa fie facut acest videoclip



Comments