Virusi, bacterii, celule ale sistemului imunitar, celule, organe si oameni


Autorul pozei: https://pixabay.com/images/id-1678307/

Virusul este doar un virus. In corpul omului sunt si alti virusi in afara de covid, cine are covid...nu au toti oamenii probabil, sau daca au...au doar putini, si bacterii si tot felul de celule si organe si mai suntem si noi inauntru.
Problema nu este doar covid in prezent.
Oamenii nu sunt atenti la alimentatie, ar fi bine sa fie atenti in fiecare zi.
Ar fi bine sa fie atenti sa iasa din casa in fiecare zi macar jumatate de ora.
Sa faca munca fizica in casa, in curte...se poate face si in parcuri un pic....strangerea catorva sticle de plastic si hartii.
Mai suntem si noi, cu ceea ce facem in afara de faptul ca mancam sau ca muncim putina munca fizica.
Oamenii din Romania nu sunt multumiti majoritatea, se vede ca suntem o tara de oameni critici. Multi criticam des, deci e nevoie sa schimbam ceva. Sistemul nostru imunitar se schimba in bine sau in rau in functie de ce facem, nu numai de ce mancam sau in functie de un vaccin. Serotonina se produce in creier cand cineva ne spune ceva ce ne ajuta sa avem o stare mai buna. Conteaza si cuvintele, conteaza si daca reusim sa ne indeplinim visele si tot felul de chestii de genul acesta. Nu cred ca serotonina este singura substanta din corpul omului care se produce atunci cand cineva reuseste sa ne faca fericiti sau cand reusim noi.
Nu sunt medic, probabil ei stiu mai multe despre acestea, dar nu prea apar la televizor sa ne spuna, cred ca ar fi bine sa apara si sa ne spuna din experienta lor...ce ne poate ajuta.
Sanatate, sanatate.....si....schimbare in bine

Comments