Covid...il avem toti in noi? Cred ca da...dar e diferit numarul lor....unii au mai multi....altii mai putini


Autorul pozei:https://pixabay.com/images/id-4999857/

Problema e cand numarul acestor virusi este mare. Asa cred eu. Respiram cu totii acelasi aer. Masca nu prea ajuta. De respirat tot respiram si sa nu credeti ca daca vom avea echipament ca cel cu care se merge sub apa, butelii din acelea de oxigen, ne va fi mai bine.
Vaccinul anti-covid, prin ARN Mesager, ii arata ADN-ului o bucatica de covid mort, sa stie cat de cat cu cine are de-a face.
Dar covid este in corpul tuturor, respiram acelasi aer.....dar in unii oameni sunt multi covizi...si aceasta este o problema de sanatate iar in corpul altor oameni sunt putini....si nu este o problema de sanatate.
Conteaza numarul. In exterior se vede ca numarul conteaza, in acest fel..nu ma refer la covid: numarul de grade al temperaturii.....20 de grade.....e ok, 30 de grade....e ok.....daca afara sunt 40 de grade....este o problema. Ceva de genul acesta cred ca este. Sau ceva care seamana cu exemplul pe care vi l-am dat. Ce este prea mult strica. Cei care au murit din cauza covid-ului aveau si alte probleme de sanatate.
Deci vaccinul probabil nu este necesar...spun ca probabil nu este necesar pentru ca virusul este deja in corpurile noastre...in numar mai mic sau mai mare......ARN avem in corp...si PROBABIL i-a spus ADN-ului despre ce este vorba.....testul covid....vede oare ca este covid in corpul tuturor celor carora se face testul sau nu? Sau vede numarul covizilor? Ce vede? Cred ca vede numarul lor. Eu am avut covid anul trecut, acum sunt vindecat. La spital mi s-a spus la un moment dat ca aveam 3 sau 2 tulpini de covid, nu mai tin minte bine. Dupa ce am fost vindecat, la testul facut pentru a vedea daca aveam anticorpi....s-a vazut ca nu aveam anticorpi.
Daca virusul este deja in corp....de ce mai avem nevoie de vaccin? Vaccinul spune ADN-ului cate ceva despre virus...ca si cum virusul nu ar fi in corp. Sa fim seriosi....de respirat oricum respiram....si daca se transmite prin aer....oricum il avem toti.....toti respiram. Deci....o intrebare este...aproximativ...cati virusi, sunt in corpul nostru? Alta intrebare este:unde merg mai multi virusi din acestia....in cine? Avand in vedere cum sunt cei care au murit din cauza covid...eu cred ca in cei care au murit de covid erau mai multi virusi covid, adica mai multi virusi covid au fost in cei care aveau multe probleme de sanatate...cei care se gandeau la sanatatea lor doar putin....care nu au citit despre sanatate...sau care nu vroiau mult sa fie sanatosi...poate nici nu vroiau sa traiasca mult.

Va urez sanatate si sa vi se indeplineasca dorintele


Comments