Iisus Hristos, un om iubitor...poate este parte din Treime....dar nu era intelept..in caz ca inca mai exista Iisus undeva......poate in prezent este intelept


Autorul pozei: https://pixabay.com/images/id-4997322/

El a iubit oamenii, i-a vindecat pe unii din ei, a injurat o femeie spunandu-i ca e caine dar.....a ajutat prea mult oamenii...cum se spune uneori.....esti prea bun....a fost prea bun.....incat nu a mai fost bun...a fost cam rau...nu spun de femeia aceea ca a injurat-o......dar nu s-a aparat.
El ce a spus? Iubeste pe Domnul Dumnezeul tau cu toata inima ta, si pe aproapele tau ca pe tine insuti. S-a iubit pe El insusi? Nu prea. Deci nu prea l-a iubit nici pe aproapele Sau de fapt.
Era nevoie sa se apere. A fi bun nu inseamna sa fii bun cu ceilalti mereu, orice ar face. Mie imi place Sfantul Nicolae. Uneori mai ia un bat subtire si ii loveste pe copii mari obraznici. Pe cei mici nu cred ca ii bate. Iisus s-a dus cu biciul, nu spun nu....dar nu stiu daca a lovit vreun om cu biciul. Poate atunci a facut bine ca nu a lovit pe nimeni cu biciul. Dar faptul ca nu s-a aparat pe El deloc, ci s-a lasat rastignit, gandind ca aceea e voia Tatalui cred ca fost o greseala. El s-a rugat la Dumnezeu sa treaca acel pahar de la El. Si ce i-a raspuns Dumnezeu? Nu i-a raspuns nimic? Nu mai tin minte daca scria ca i-a raspuns Dumnezeu ceva sau nu. Parca nu i-a raspuns. Era nevoie sa se apere El. Un prieten a taiat urechea unuia care venise sa il ia si sa il omoare pe Iisus. Iisus insa i-a refuzat ajutorul. Cred ca a gresit Iisus. Daca e adevarat ca cel ce scoate sabia, de sabie va pieri, atunci se puteau bate cu aceia fara sabii. Daca aveau sabii aceia, asta e, se puteau bate si asa....decat sa ajunga rastignit sau rastigniti pe cruce. Dar si o sabie uneori...poate nu e, de fapt, o greseala. Cred ca o bata, o coada de matura e o idee buna, in caz ca e nevoie de aparare prin bataie.
O zi frumoasa sa aveti, fiti puternici si buni...daca vreti; daca nu vreti...fiti macar asa si asa va rog

Comments