Uciderea nu e vindecare....pe gaini le-au omorat ca aveau nu stiu ce virus......si pe porci i-au omorat..acum pe virusul covid


Autorul articolului: https://pixabay.com/images/id-874507/

Nu e mancare pentru toata lumea? Greu de crezut. In loc sa cresteti animale, puteati creste pomi fructiferi, legume, nuci si seminte. Cineva s-a grabit. Se fac mai repede bani crescand animale probabil. In loc de 7 ani, 2 ani. Apoi, dupa ce au facut bani din cresterea animalelor...a aparut nu stiu ce virus la animale si le-au omorat repede. Graba strica treaba. Nu critic prea tare, si eu pot gresi, dar daca oricine poate gresi, nu inseamna ca atunci e bine sa ne apucam sa gresim.
Vedeti-va de ceva frumos, nu de ucideri. Eu sunt un om pasnic si sunt suparat foarte tare de ce se intampla pe Pamantul asta, imi vine si mie un pic sa ucid...cativa medici. Dar nu ii ucid. Medicii astia sunt niste mandrii, care vor sa aiba dreptate chiar daca nu au. Poate unii au dreptate, spun bine ce spun, dar unii nu spun bine ce spun si totusi probabil cred ca ei spun bine. Daca e o inventie, orice as spune ar fi adevarat. Dar ce e in jurul nostru, nu e inventia lor...sau poate e dar nu stiu eu. Dar viata e viata, viata sufera si nu puteti face ce vreti voi medicilor cu ea. S-o chinuiti si alte chestii din astea. Nu mai innebuniti viata din tot felul de cauze. Scopul nu scuza mijloacele. Mijloacele duc la scop. Cum poate scopul sa scuze mijloacele cand mijloacele sunt scopul din prezent. Scopul din prezent duce la scopul din viitor. Faceti si voi ceva care e dorit de oameni, de animale, de plante. Exista si veterinari si medici ai plantelor. Adica omul cere ceva si medicul ii da altceva. Inteleg cu alcoolul, dar oamenii stiu ca alcoolul mult nu le face bine. Dar cand omul cere ceva ce ii face bine, medicii din ziua de azi, spun nuu, ca nu stiu ce. Ai diabet, nu mai manca fructe. Mananca putine. Dar nu e bine sa manance omul putine fructe, poate la inceputul schimbarii alimentatiei sa manance putine fructe. Cel ce are diabet ar fi bine sa isi schimbe alimentatia. Dar din ce am inteles, la diabet, grasimile animale sunt problema, aceste grasimi raman in corp peste celule si zaharul nu mai poate intra bine in celule. Aceasta este rezistenta la insulina, zaharul din fructe ramane in sange...sau o mare parte din el....si omul nu se mai simte bine. Ideea este sa mancati putine produse animale, daca mancati produse animale....carne, peste, oua, lacatate. Eu nu mai mananc produse animale din vara trecuta..2020, de un an si ceva. Sunt oameni multi care nu mai mananca produse animale de multi ani, altii nu mai mananca animale, mananca oua si lactate si mancaruri vegetale, sunt vegetarieni. Gasiti pe youtube cazuri de vindecare, oameni care prezinta ce mananca. Eu nu mai am probleme la inima de cand nu mai mananc carne. Cei care mananca doar produse vegetale cum mananc eu se numesc vegani. Veganii sunt un pic mai agresivi uneori dar asa e natura. Si omnivorii sunt agresivi, mai agresivi ca veganii uneori. Agresivitatea apare la aparare, ideea este sa ne lasam in pace, sa nu ne deranjam unii pe altii. Si sa nu cerem orice unii de la altii. Sa ne respectam unii pe altii.

Comments