O lupta continua si pe rand impotriva raului. Cred ca doar asa ne poate fi bine in fiecare zi si noapte, atata timp cat va fi viata...pe Pamant sau oriunde

Autorul pozei: https://pixabay.com/images/id-2485556/

Existenta poate fi numita viata. Daca lupta impotriva raului ar fi continua...dar am lupta cu totii, pe rand, impotriva raului, atunci cred ca ar putea fi bine mereu. Poate ca raul nu dispare niciodata, dar daca lupta ar fi continua, nu ar mai avea timp sa se dezvolte, nu ar mai avea timp nici sa apara...intr-o oarecare masura. Nu stiu daca vor toti oamenii asta, dar poate ca ar fi bine daca am vrea cu totii asta.
Poate ca raul poate disparea pentru totdeauna prin aceasta lupta continua, care la un moment s-ar opri...pentru ca nu ar mai fi nevoie de ea. Daca nu dispare raul si lupta se opreste la un moment dat......s-ar putea ca raul care vine dupa oprirea luptei sa fie foarte mare. Probabil cea mai buna solutie este sa transformam raul...sa-l facem sa fie asa si asa.....sa nu mai fie rau.
Dar daca raul este o fiinta, s-ar putea sa nu vrea sa fie asa si asa.
Deci....ce sa zic.....nu am multa experienta in lupta cu raul....dar cred ca.....fiind calmi.....gasim solutii pentru problemele noastre.


Comments