Te doare capul? Expira pentru un timp mai lung decat cum expiri de obicei, daca vrei. Huuuuuuu

Autorul pozei: https://pixabay.com/images/id-944557/

Poate aveai prea mult aer in plamani.....si poate aveai si prea mult aer in cap. Poate puneti prea multa sare in mancare sau poate mancarea pe care o mancati contine prea multa sare, prea mult sodiu.
Daca insa aveti deficienta de sodiu....s-ar putea in timp sa ajungeti sa aveti problema de sanatate cu numele....diabet.
Sodiul....sarea....retine apa in organism. Deci, daca aveti deficienta de sodiu, apa nu mai este retinuta in organism....decat partial....si atunci ceea ce aveti in sange va fi mai concentrat. Veti avea...mai mult zahar in sange....dar....probabil veti avea mai mult....ca procent in sange....si din alte substante. Nu stiu daca majoritatea medicilor s-au gandit la asta. Este o probabilitate....dar e o probabilitate mare ca acesta sa fie adevarul. Poate unii medicii stiu ca acesta este adevarul, eu nu stiu daca acesta este adevarul, este insa o probabilitate mare ca acesta sa fie adevarul. Ma gandesc ca unii medici stiu cum sa ii ajute pe oameni sa fie sanatosi, sau mai sanatosi decat sunt in prezent, dar nu vor sa ii ajute.
Poate s-au suparat mai demult.
In ceea ce priveste durerea de cap, apa este compusa din oxigen si hidrogen. Daca aveti multa sare in organism, atunci veti merge rar sa urinati, si va fi mai multa apa in corpul dumneavoastra decat aveti nevoie. Avand mai multa apa in organism....incepeti sa simtiti dureri. Apa ar vrea sa iasa din corp, dar nu prea are cum....si simtiti dureri in corp. De exemplu....o durere a capului. Expirand, mai scoateti din corp...aer.
Aerul pe care il inspiram contine mult oxigen. E adevarat ca atunci cand expiram, expiram mult bioxid de carbon.....dar bioxidul de carbon este, probabil, ceea ce a mai ramas din oxigen dupa ce a fost folosit de corp. Un fel de urina. Sau poate e...ceva...mai pur decat urina, dar oricum, ceva de care nu mai are nevoie corpul dumneavoastra.
Deci, va doare capul? Expirati mult pentru cateva secunde. Sper ca va va ajuta si pe dumneavoastra acest tratament rapid de vindecare a durerii de cap.
O zi buna sa aveti...cititori ai acestui articol.
Sanatosi sa fiti, sa fim, sa fie



Comments