Nu prea avem de ce sa ne temem

Picture author: https://pixabay.com/images/id-49141/

Cea mai mare parte a oamenilor nu sunt nemernici. Sunt ori buni, ori asa si asa. 10% din populatia tarii in care traim sau a lumii sunt cam nemernici dar si cu ei poti sta de vorba. Nemernicii sunt inconjurati in activitatea lor de tot felul de oameni buni sau asa si asa si astfel nici ei nu ajung sa fie foarte nemernici. Nu exista oameni rai. Exista intr-adevar oameni cam nemernici, care uneori pot fi periculosi. Deci e bine sa fim atenti cand ne intalnim cu unii oameni. Depinde mult cum reactionam daca apare un pericol. Daca ramanem calmi, de obicei si persoana periculoasa din fata noastra va fi mai calma.
Putem ajunge sa fim prieteni cu oameni cu care nu ne-am fi gandit ca vom ajunge prieteni, pentru ca ii consideram a fi cat de cat nemernici. Dar sunt putini nemernici in lumea aceasta si daca i-am intalni am vedea ca nu sunt nici ei foarte rai.
Asa ca putem avea pace in sufletele noastre. Pericolele sunt rare si nu sunt asa de mari cum ni le imaginam noi.
Schimbandu-ne modul de a gandi si de a privi fiintele din jurul nostru ne vom simti din ce in ce mai bine, pana cand vom fi bine intr-adevar.
Multa sanatate



Comments